Afterpay winkels

Op zoek naar een overzicht van alle Afterpay winkels?  Wij van vandaag-in-huis.nl  hebben een GRATIS en ACTUEEL overzicht van alle Afterpay aanbieders van Nederland. Bestel vandaag nog en krijg je bestelling morgen in huis! Bij sommige webwinkels krijg je je bestelling zelfs vandaag al in huis.  Weten welke webwinkels dit zijn? Bekijk: Vandaag besteld vandaag in huis aanbieders.  

Kleertjes

Kleertjes.com | Kinderen

Levertijd: Voor 23.59 besteld morgen in huis
Verzending: GRATIS

Top1toys

Voor 16:00 besteld morgen in huis
Verzending: GRATIS vanaf 19,99

Easytoys

Voor 23.30 besteld = morgen in huis
Verzending: vanaf € 45 GRATIS

Greetz

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: vanaf € 0.96

Body&fit

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf: € 35

terStal

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf: € 45

Expert

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzending: € 4.95. Gratis vanaf: € 25.

Bol.com

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzending: € 2.49. Gratis vanaf: € 20

Afterpay winkels in Nederland

AfterPay is een steeds vaker gebruikte methode van achteraf betalen in Nederland. AfterPay maakt het consumenten gemakkelijk om producten te bestellen en vervolgens te later te betalen. AfterPay geeft consumenten 2 weken de tijd om te betalen op een moment dat het hen uitkomt. Je kunt eenvoudig een AfterPay account aanmaken en vanaf dat moment kun je bij alle aangesloten webwinkels AfterPay betalen. Daarna bieden steeds meer winkels AfterPay aan als betaalmogelijkheid. Op deze website vind je een compleet overzicht van alle winkels waar je met AfterPay kunt betalen. Dit is handig als je weinig contant geld hebt, of als je zeker wilt weten dat je bestelling daadwerkelijk word geleverd voordat je betaalt.

afterpay logo

Wat is Afterpay?

Afterpay is een betaalmethode waarmee je later kunt betalen. Hierdoor  kun je meer shoppen als je even het geld niet hebt het product wat je koopt te kunnen betalen. Bij Afterpay heb je dan nog 14 dagen extra de tijd om wel  te betalen. Afterpay winkels worden steeds populairder door de hoge eisen die de consument stelt aan onlinewinkels. Betalen met aanbieders zoals Klarna of Afterpay is tegenwoordig bijna een norm geworden. Wij zien dat steeds meer winkels ook Afterpay als betaalmethode hebben.

AfterPay is een online betaalmethode waarmee je kunt betalen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Dit is een achteraf betaalmethode en betalingen kunnen ook worden gedaan met een digitaal overboekingsformulier. Steeds meer webwinkels voegen AfterPay toe als betaalmethode, waardoor jij als klant hiervan kunt profiteren. De regeling is zeer eenvoudig en snel.

Applicatie

AfterPay heeft onlangs een eigen app gelanceerd waar je al je betalingen kunt beheren. U kunt ook eerdere boekingen bekijken. Handig als je wilt zien voor welke winkels je met AfterPay hebt betaald. De applicatie bevat geen overzicht van alle winkels waar je met AfterPay kunt betalen, daarom hebben wij dit overzicht gemaakt. Benieuwd naar alle AfterPay winkels? Bekijk dan snel ons overzicht van alle AfterPay winkels en verschillende categorieën. Ook de AfterPay app biedt gebruikers veel gemak en is eigenlijk een must voor wie veel met AfterPay winkelt.

afterpay app

Hoe werkt Afterpay

Afterpay is de meest gebruikte achterafbetaalmethode in Nederland.  Afterpay wordt in heel veel landen gebruikt en staat voor gebruiksgemak van de consument.  Als jij iets met Afterpay besteld dan betaald Afterpay de webwinkel  voor jou. De schuld die je hebt heb je als je afrekent met Afterpay bij Afterpay zelf. Afterpay heeft een zeer overzichtelijke app  waar je al je openstaande en betaalde facturen kunt zien.  De betaaltermijn voor Afterpay is 2 weken.

Gebruiken

AfterPay is voor zowel winkels als consumenten zeer eenvoudig te gebruiken. De gehele betaling wordt geregeld door AfterPay. Dit geeft webwinkels het voordeel dat ze niet veel meer zelf hoeven te doen en consumenten het voordeel dat het product definitief wordt geleverd voordat ze moeten betalen. AfterPay staat voor een steeds populairdere methode van veilig achteraf betalen.

Voordelen Afterpay

Webwinkels maken gebruik van Afterpay omdat het voor beide partijen voordelig is.  De consument besteld meer bij Afterpay winkels en de webwinkel  krijgt direct betaald door Afterpay. De webwinkel heeft dus geen omkijken naar of de consument betaald  of niet.