Klarna winkels overzicht

Ben je op zoek naar winkels waar je achteraf kunt betalen?  Wij hebben een overzicht gemaakt van Klarna winkels waar je achteraf kunt betalen. Ook zitten er in dit overzicht ook Afterpay winkels.  Afterpay is een andere manier van achteraf betalen, maar werkt vrijwel hetzelfde.  

expert logo

Expert

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzending: € 4.95. Gratis vanaf: € 25.

Greetz

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: vanaf € 0.96

Kleertjes.com | Kinderen

Levertijd: Voor 23.59 besteld morgen in huis
Verzending: GRATIS

Klarna winkels overzicht

Soms als je aan het shoppen bent zie je iets leuks wat net buiten je budget is. Je wilt het graag hebben, maar je wordt pas over een week uitbetaald. Met Klarna kun je achteraf (binnen 14 dagen) betalen voor je product. Doordat deze methode zeer populair is hebben wij een overzicht gemaakt van alle winkels waar je met Klarna achteraf betalen kunt betalen. Hierdoor hoef je zelf niet te zoeken op een website omdat wij dit al voor jou hebben gedaan. Veel webwinkels bieden Klarna aan omdat hun omzet aanzienlijk stijgt door deze betaalmethode, bestellen wordt hierdoor een stuk makkelijker.  

Achterafbetalen met Klarna winkels wordt steeds groter

Achteraf betalen met Klarna bestaat nog relatief kort. Het is een vraag van deze tijd en dit soort dingen waren eerst een overbodige luxe. Door de enorme toename van online shopping proberen webwinkels steeds beter te voldoen aan de behoeftes van de consument. 

Waarom shoppen bij Klarna winkels ?

Klarna heeft een eigen app en website waar je al je betaalde en onbetaalde facturen kunt zien. Zo raak je nooit het overzicht kwijt van wat je wel en wat je niet moet betalen. Zo hou je het achteraf betalen bij Klarna winkels wel nog veilig. Ook biedt Klarna aan dat je niet in 1 keer alles hoeft te betalen.  Je kunt bijvoorbeeld ook gespreid betalen. Hiermee los je dus in delen je schuld bij Klarna af.

 

Klarna is op dit moment het grootste achteraf betaal platform van Nederland. Klarna is een wereldwijd bedrijf die miljoenen gebruikers heeft.  

 

Ook is een account aanmaken bij Klarna gemakkelijk. Je maakt een account aan via de website van Klarna en niet via de Klarna winkels. Voor het aanmaken van dit account heeft Klarna maar weinig gegevens van je nodig. Hierdoor is een account snel en gemakkelijk aangemaakt.