Vandaag besteld morgen in huis

Vandaag besteld morgen in huis winkels vinden? Je bent aan het online winkelen en je wilt je bestelling snel in huis hebben. Dan is het handig om bij een winkel te winkelen met vandaag besteld morgen in huis levering. Zo weet je zeker dat jij je pakket snel in huis hebt. Om het makkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt van alle vandaag besteld morgen in huis winkels in Nederland. 

Omoda logo

Omoda

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: GRATIS

Greetz

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: vanaf € 0.96

terStal

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf: € 45

Bol.com

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzending: € 2.49. Gratis vanaf: € 20

Expert

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzending: € 4.95. Gratis vanaf: € 25.

BCC

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: GRATIS

Hema

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzenden: €3.95. Gratis vanaf: €25.

Body&fit

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf: € 35

Amazon

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: Gratis v.a. € 20

Easytoys

Voor 23.30 besteld = morgen in huis
Verzending: vanaf € 45 GRATIS

Blokker

Voor 22:00 besteld is morgen in huis 
Verzending: Gratis v.a. € 39,95

Coolgift – Cadeaus

Voor 22.55 besteld morgen in huis
Verzending GRATIS vanaf € 45

Olivia & Kate

Levertijd: Voor 22.59 besteld morgen in huis
Verzending: GRATIS vanaf € 75

Shoemixx

Levertijd: Voor 23:00 besteld morgen in huis
Verzending: Gratis

Nelson

Levertijd: Voor 23:00 besteld morgen in huis
Verzending: Gratis

All4running

Levertijd: Voor 23:00 besteld morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf 50,-

RED-RAG

Levertijd: Voor 15:00 besteld morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf 50,-

Derodeloper

Levertijd: Voor 15:00 besteld morgen in huis
Verzending: Gratis vanaf 150,-

Wehkamp

Levertijd: Voor 23:59 besteld morgen in huis
Verzending: Gratis

Vandaag besteld, morgen in huis

Heb jij snel iets nodig? Maak dan gebruik van deze vandaag besteld morgen in huis aanbieder lijst. Wij hebben een duidelijk overzicht gemaakt met alle aanbieders die morgen al leveren. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, je kunt vrijwel alles de volgende dag al binnen krijgen. Kleding vandaag besteld morgen in huis hebben? Bekijk dan onze losse kleding pagina. 

Voor 23.59 besteld, morgen in huis

Vandaag besteld morgen in huis word ook steeds populairder door de toenemende concurrentie en de enorme stijging in onlineshoppers. Hierdoor proberen steeds meer webwinkels zich te onderscheiden van andere webwinkels. Webwinkels bieden hierdoor steeds snellere levertijden aan.  De meest webwinkels in ons overzicht bieden voor 23.59 besteld, morgen in huis aan. De meest voorkomende tijd is voor 22:00 besteld morgen in huis. 

vandaag besteld morgen in huis kleding

Vandaag besteld, vandaag in huis

Ook bieden al veel webshops vandaag besteld vandaag in huis aan. Dit betekend dat je vandaag iets besteld dat je het vandaag ook binnen krijgt. Vaak bestel je je product ergens rond de middag en krijg je je product ’s avonds geleverd. Vandaag besteld vandaag in huis levering word ook wel same day delivery genoemd.  Deze vorm van levering wordt het meest gebruikt bij kleding. Kleding is 1 van de populairste producten bij het online winkelen.

Omstandigheden levering

Bovenstaande webshops kunnen onder normale omstandigheden al de volgende dag al succesvol geleverd worden. Er zijn echter ook gevallen van vandaag besteld morgen in huis. Denk bijvoorbeeld aan de massale bestellingen en drukte rond de feestdagen. Meer dan 90% van de bestellingen wordt de volgende dag geleverd. Het kan zo zijn dat de bestelling vertraagd is. Dit kan komen door de weersomstandigheden of simpelweg door extreme drukte. Door extreme drukte kan een bezorgbedrijf het soms niet aan en raken bestellingen vertraagd.  Helaas kan de webwinkel hier niets aan doen. Dit ligt buiten de macht van de webwinkel.

Vandaag besteld morgen in huis in veel categorieën

Ben je op zoek naar een mooi t-shirt, een nieuwe tv of een nieuwe laptop en wil je die de volgende dag in huis hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag bestellen, morgen in huis, zoals de naam van deze site al doet vermoeden. Wij geven een handig overzicht van alle webwinkels die jouw producten binnen een dag kunnen leveren. Bestel vandaag voor levering morgen, in Beeld & Geluid, Boeken, Fotografie, Games, Huis & Tuin, Kleding, Computers, Muziek, Schoenen, Sportuitrusting en Telefoons.

Cadeau morgen in huis

1 van de meest opgezochte termen is cadeau vandaag besteld morgen in huis of cadeau morgen in huis. Soms vergeten mensen een verjaardag waardoor ze geen cadeau hebben. Dit is dan natuurlijk zaak om wel  zo snel mogelijk een cadeau in huis te hebben.  Dit kan met deze vandaag besteld morgen in huis aanbieders. De populairste cadeau webwinkel  is Greetz.  Bij Greetz heb jij je cadeau de volgende dag al in huis. Dit kan een brievenbuscadeau zijn maar ook een pakketje. Ook kun je bij Greetz een kaartje bestellen met een persoonlijke tekst.  Voornamelijk het persoonlijke kaartje is erg geliefd bij mensen.

Vrijwel altijd op tijd

Op enkele uitzonderingen na de volgende dag in huis, ondanks een groot aantal webwinkels voor veel artikelen. In de meeste gevallen geldt de zondag niet als bezorgdag. De bezorgdagen zijn vaak dinsdag tot en met zaterdag. Als je toch dezelfde dag bezorging wilt, kun je op de website controleren welke winkels dezelfde dag bezorging hebben (kijk hier voor ALLE vandaag besteld vandaag in huis aanbieders).

DHL bezorger

Vandaag besteld morgen in huis. Iedereen heeft er wat aan!  

Je kent het vast wel. Een van je kinderen komt thuis dat ze morgen dat ene schoolfeestje hebben wat ze jou hadden gezegd en vragen wat je voor een cadeautje jij hebt gekocht. Je kunt jezelf wel voor het hoofd slaan want je hebt nog helemaal niets gekocht. Of is je kind het gewoon vergeten door te geven aan jou en mag jij nu de oplossing bedenken?

Maak gebruik van vandaag besteld morgen in huis

De “vandaag besteld morgen in huis” optie die vele webwinkels tegenwoordig hebben kan soms heel erg handig zijn. Zeker in situaties waarbij je snel een cadeautje moet hebben voor een feestje. Er zijn nog tal van andere situaties te noemen waarin deze optie erg makkelijk is want zeg nou zelf, zou jij lang zonder koelkast kunnen? Nee toch zeker?

Het vandaag besteld morgen in huis principe wordt vaak gebruikt, maar het legt ook een druk op de verkopers. Die hebben het namelijk niet altijd in de hand of dat ze deze deadline wel halen. Ze zijn vaak afhankelijk van externe bezorgdiensten en die moeten hun beloftes hierin, maar zien na te komen. Gebeurd dit niet dan kan het zomaar zo zijn dat de klant boos reageert als jij hen moet mededelen dat het een dagje, of misschien zelfs wel 2 later gaat worden.

Welke winkels doen aan vandaag besteld morgen in huis

Ondertussen zijn er echt ontzettend veel winkels die werken volgens dit principe. Dit kunnen ze natuurlijk alleen doen als ze het bestelde product ook echt op voorraad hebben. Veel webwinkels houden aan dat wanneer er voor tien uur in de avond wordt besteld dit dan de volgende dag bij jou gaat worden afgeleverd. Ondertussen zijn er ook heel veel sites die de deadline op voor 23.59 uur besteld is morgen in huis.

Door de bestelruimte te verlengen krijgen de winkels meer kopers. Iedereen wil immers zo snel mogelijk genieten van hun aankoop. Het kan dus zomaar voor gaan komen dat het bestelde product binnen 12 uur al aangeboden wordt bij de klant. Op een bezorgmaaltijd na is er bijna niets wat er sneller kan geleverd worden.

Bezorgen op de dag van bestelling

Er zijn een aantal webshops dat levert volgens het principe vandaag besteld is vandaag in huis. Dat betekent dus dat je binnen de 24 uur echt je product in handen moet hebben. Dit noemen ze ook wel same day delivery. Vaak wordt deze leveringstermijn toegepast bij de verkoop van kleding. Het kan dus zomaar voorkomen dat iets wat jij in de morgen besteld hebt in de middag al in je kledingkast hangt.

Speciale omstandigheden, latere levering

Het kan echt voorkomen dat de leveringstermijn overschreden wordt wanneer er iets speciaals aan de hand is. Als je bijvoorbeeld gaat kijken naar de feestdagen dan is het in die periode altijd heel erg druk omdat er gigantisch veel besteld wordt bij diverse webshops. Als dan ook nog eens onverhoopt het weer tegen gaat zitten dan is de kans heel erg aanwezig dat er niet voldaan kan worden aan deze service.

De meeste webshops hebben dan ook wel in hun voorwaarden opgenomen dat zij daar niets aan kunnen doen en dit ook geen gevolgen kan hebben voor de webshop eigenaar. Eigenlijk is het aan jou als klant gewoon dat jij op tijd bestelt. Wees dus in zulke situaties de drukte voor en bestel je cadeau op tijd.

Bijna altijd op tijd met leveren

Er zijn uitzonderingen, maar de meeste bestellingen worden op tijd afgeleverd bij de klant. Hartstikke fijn natuurlijk dat er aan die vraag kan worden voldaan. Soms zijn er zelfs winkels die op zondag leveren. We gaan echt heel erg hard naar een 24 uurs maatschappij waarbij alles 7 dagen in de week gewoon door blijft lopen. Dit heeft als voordeel dat er meer arbeidsplaatsen komen omdat er dan in ploegen gewerkt moet worden.

Wanneer de webwinkels niet binnen de gestelde termijn kunnen leveren dan staat dit vaak al op de website aangegeven en ben je daar als klant van op de hoogte. Dit is dus wel iets waarmee je rekening moet houden wanneer je wat gaat bestellen. Het kan zelfs van product tot product verschillen bij dezelfde webwinkel.

Druk op de bezorgers wordt steeds hoger

Doordat er zoveel webwinkels adverteren met het vandaag besteld morgen in huis principe komt er bij de bezorgers steeds meer druk op te staan om het ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. De meeste pakketdiensten werken voor hun bezorgers met een target. Zij krijgen betaald voor het aantal pakketten wat zij weten af te leveren bij de klanten.

Soms heeft een bezorger op 1 dag wel meer dan 400 adressen waar hij moet afleveren. De ene keer voor 1 pakketje en de andere keer weer voor wat meer. Je kunt dus wel begrijpen hoe hoog het stressniveau bij deze bezorgers moet zijn om te voldoen aan de eisen die er door de webshopeigenaren worden gesteld maar vooral ook door de klanten.

Wat betekent vandaag besteld morgen in huis voor een ondernemer

Wanneer je een online winkel hebt dan wil jij je klanten natuurlijk snel voorzien van de goederen die zij bij jou hebben gekocht. Als je dan geen eigen bezorgservice hebt dan ben je dus afhankelijk van de externe bezorgdiensten waarvan er een aantal zijn in ons land.

Ondanks dat deze bezorgdiensten vaak adverteren met een snelle bezorgservice kan het toch nog zo zijn dat dit streven niet gehaald wordt. Zeker wanneer er zich situaties voordoen waar je geen grip op hebt. Je kunt dan denken aan veranderende weersomstandigheden, het in de file belanden of een defect aan de auto. Dit zijn enkele situaties die je van tevoren niet aan kan zien komen maar die wel een groot gat slaan in het schema van de bezorgdiensten.

Het is dan ook zeer zeker verstandig dat je dit als ondernemer opneemt in de voorwaarden die jij op de website hebt staan zodat jij altijd sterk staat bij discussies.

morgen in huis

Wehkamp: Online warenhuis met 400.000 producten

Wehkamp is één van de grootste online warenhuizen van heel Nederland. Wehkamp heeft een assortiment van maar liefst 400.000 verschillende producten verdeeld over 2.000 verschillende merken. Wehkamp heeft de levering waar het allemaal om draait: Vandaag besteld is morgen in huis levering. Je bestelt bij Wehkamp namelijk om 23.59 om je bestelling de volgende dag in huis te hebben. 

Wij merken zelf ook dat de mensen gek zijn op de Wehkamp vandaag besteld morgen in huis levering. Mensen bestellen massaal bij Wehkamp. Wij begrijpen volledig dat Wehkamp zo Imens populair is. 

Wehkamp gaat goed mee met de trends en is wel één van de beste winkels van onze vandaag besteld morgen in huis lijst. 

Waarom Wehkamp?

 • 400.000 producten morgen in huis
 • 2.000 top merken
 • Snelle levering
 • Gratis verzending 
 • Breed assortiment

Omoda: Online kledingwinkel met 250 top merken

Naast het grote warenhuis Wehkamp hebben wij ook een andere kleding webwinkel waar wij heel enthousiast over zijn. Deze webwinkel is Omoda. Omoda heeft een diep en breed assortiment aan heren- en dameskleding. Naast kleding heeft Omoda ook een breed assortiment aan tassen, schoenen en andere mooie accessoires. Omoda biedt maar liefst 250 verschillende kledingmerken aan op haar website.

Omoda staat bekend om haar snelle levering: Voor 23.59 besteld morgen in huis. Naast dat heeft Omoda een prachtige webshop. Zo hebben ze blogs met de nieuwste kledingtrends zodat een keuze maken nog makkelijker wordt gemaakt voor jou. Naast de webwinkel die Omoda heeft, heeft Omoda ook nog meerdere fysieke winkels in Nederland. 

Waarom Omoda?

 • 250 top merken
 • Voor 23.59 besteld morgen in huis
 • Veel outfit inspiratie
 • Wisselend assortiment
 • 25 fysieke winkels
 • Zelfde dag levering
 • Gratis retourneren
 • 100 dagen retourrecht

Greetz: Kaarten en cadeaus morgen bij de gelukkige

Naast de grote warenhuizen en grote kledingwinkels is er nog een andere webwinkel die er voor ons echt uitspringt. Dat is namelijk Greetz. Greetz is een webwinkel gespecialiseerd in het versturen van kaarten. Dit versturen van kaarten doen ze ook nog eens snel want: Kaartje voor 22:00 besteld is morgen al in huis. 

Naast de prachtige kaartjes die je bij Greetz kan bestellen kan je alle benodigdheden bestellen om iemand te verrassen. Bij Greetz heb je een ruime keuze uit alle soorten cadeaus zoals: Kaarten, Bloemen, Ballonnen, Chocolade, Dranken, taart en gebak, speelgoed, boeken en foto’s. Bij Greetz kun je het pakketje direct naar het huis sturen van de ontvanger. Greetz pakt het mooi voor je in.

Waarom Greetz?

 • 5 miljoen ontvangers per jaar
 • 1,4 miljoen actieve klanten
 • Gemiddelde beoordeling: 9,0
 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
 • Positief imago
 • 7 dagen in de week levering

De Bijenkorf: iconisch warenhuis in Nederland

De Bijenkorf is het bekendste warenhuis van Nederland. Bij de Bijenkorf gaat het om exclusieve merken zoals Gucci, Cartier of Moncler. Bijenkorf bestaat al 150 jaar en is een waar begrip geworden in Nederland. Niet alleen zijn Nederlanders gek op de Bijenkorf, maar ook zijn toeristen helemaal gek van de Bijenkorf. De Bijenkorf zit op absolute A-locaties in Nederland zoals in Amsterdam zitten ze op de Dam. Bijenkorf heeft naast haar prachtige locaties ook het geen waar het op deze pagina om draait: Vandaag besteld is morgen in huis. 

Waarom de Bijenkorf?

 • Voor 22:00 besteld morgen in huis
 • Gratis verzending 
 • Beste merken zoals: McQueen, Michael Kors, Hugo Boss en Ted Baker
 • Fysieke locaties
 • Groot assortiment

Terstal: Familiemode voor een zacht prijsje

Bij Terstal kun je de mooiste outfits scoren voor het het gezin voor een kleine prijs. Telstal heeft een groot assortiment heren, dames en kinderkleding. Ze hebben een collectie die vaak wisselt dus je kunt altijd weer terugkomen voor de nieuwste dingen. Naast het mooie aanbod wil Terstal dit aanbieders voor een lage prijs. Dit is de kracht van Terstal. 

Waarom Terstal?

 • Voor 22:00 besteld morgen in huis
 • Gratis bezorgd vanaf € 45,-
 • 100 dagen retourneren
 • Veel betaalmogelijkheden. 

America Today: Amerikaanse stijl in Nederland

America today is gericht op kleding in de Amerikaanse stijl. Ze verkopen kleding voor mannen en vrouwen. Ook hebben ze een snelle levertijd namelijk: Vandaag besteld is morgen in huis. America today bestaat al sinds 1983 en is opgericht op een Amerikaanse campus. Ze bieden een breed assortiment aan kleding zoals T-shirts, truien en jeans. 

Waarom America Today?

 • Unieke kleding 
 • Snelle levering: Morgen in huis
 • 30 dagen retourrecht
 • 70 fysieke winkels op A-locaties

Body&fit: Hou je lichaam gezond

Naast de kledingwebshops en cadeau webshops hebben wij ook suplementenwebshops in ons lijstje staan. Body&fit is wel één van de grootste supplementen webwinkels van Nederland. Body&fit onderscheid zich met snelle levertijden en een groot assortiment. Je kunt bij Body&fit terrecht voor alle soorten suplementen. Onder suplementen vallen dingen zoals vitamines. Bij vitamines kun je denken aan multi vitamines, vitamine B, vitamine C en meer. Naast de vitamine kun je ook dingen halen zoals eiwitshakes en weight gainers. 

Waarom Body&fit?

 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
 • 10.000+ producten
 • Goede klantenservice
 • Breed assortiment

Hoe werkt vandaag besteld morgen in huis?

Je wilt graag een product hebben en deze morgen binnen krijgen, maar hoe werkt dit? Dit zullen wij jou haar fijn uitleggen. De stappen zijn als volgt:

 1. Je gaat naar Vandaag-in-huis.nl
 2. Je zoekt een webwinkel uit de lijst van Vandaag-in-huis.nl
 3. Je selecteert de producten die je wilt en stopt ze in je winkelmandje
 4. Je drukt op je winkelmandje en gaat naar afrekenen
 5. Je vult je gegevens
 6. Je kiest je betaalmethode
 7. Je betaalt 
 8. Je ontvangt de volgende dag je bestellen

Wat zijn de beste vandaag besteld morgen in huis webwinkels?

Wat zijn nou de beste morgen in huis webshops van Nederland? Wij hebben een top 5 opgesteld van winkels die naar onze mening het beste zijn. Hierbij hebben wij gekeken naar: Levertijd, klantreviews, klantenservice, assortiment en betrouwbaarheid (komt het bedrijf de leveringsafspraken na?) Naar aanleiding van deze analyse hebben wij de volgende bedrijven geselecteerd:

 • Wehkamp: Voor 23.59 besteld morgen in huis
 • Omoda: Voor 23.59 besteld morgen in huis
 • Greetz: Voor 22:00 besteld morgen in huis
 • Bijenkorf: Voor 22:00 besteld morgen in huis
 • Coolblue: Voor 23.59 besteld morgen in huis

Wat zijn snelle bezorgdiensten

Om als webshop de leversnelheid te waarborgen zijn goede pakketdiensten nodig. Er zijn een paar pakketdiensten in Nederland die vrijwel alle pakketten bezorgen. Ook hebben deze pakketdienst een snelle levering. Ze moeten soms wel binnen 8 uur een pakket hebben gewerkt en bezorgd. Om de snelle levering van webwinkels te kunnen naleven word er door deze pakketdiensten ook veel ‘s nachts gewerkt. De populairste pakketdiensten in Nederland zijn:

 • PostNL
 • DHL 
 • DPD

Vrijwel alle pakketten worden met deze 3 pakketdiensten bezorgd. Verder heb je nog andere pakketdiensten zoals UPS en GLS. 

Welke winkels vandaag besteld morgen in huis?

Wehkamp, Omoda, Greetz, Bol, Coolblue en nog veel meer! Bekijk de lijst op Vandaag-in-huis.

Welke winkels voor 23.59 besteld morgen in huis

De volgende winkels hebben voor 23.59 besteld morgen in huis: Wehkamp, Omoda, Bol, Coolblue, Colourful Rebel. 

Vandaag besteld morgen in huis | 100+ winkel overzicht

Vandaag besteld morgen in huis ✔️ Bekijk de aanbieders die dit aanbieden op onze website. VOOR 23.59 besteld ✔️ MORGEN BINNEN!

Product op voorraad: InStock