Alternate vandaag besteld morgen in huis

alternate vandaag besteld morgen in huis

Alternate – Vandaag bestellen, morgen bezorgen

Alternate is een van de grootste online winkels van Nederland, gespecialiseerd in computerhardware, elektronica en entertainment. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft momenteel een uitgebreid productassortiment. Alternate biedt ook een “vandaag besteld morgen in huis“-service.

Over de webwinkel

Alternate is een online winkel die gespecialiseerd is in een breed scala aan producten op het gebied van computerhardware, elektronica en entertainment. Op de website van Alternate vind je duidelijke uitsplitsingen in verschillende categorieën, waaronder computeronderdelen, laptops, gameconsoles, televisies en meer.

Categorieën

Alternate biedt een breed scala aan producten, van computerhardware tot games, van televisies tot huishoudelijke apparaten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op computerhardware en elektronica, maar biedt ook producten op het gebied van entertainment en huishoudelijke apparaten.

Vandaag besteld, morgen verzonden

Alternate biedt versnelde verzending, zodat klanten hun bestelling de volgende dag kunnen laten bezorgen. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn en op werkdagen voor 22.00 uur besteld zijn.

Heeft Alternate vandaag besteld morgen in huis? Ja

Alternate informatie

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzenden: €2.95 +.
iDeal, Afterpay, Creditcard, PayPal