BCC vandaag besteld morgen in huis

 

bcc logo

BCC – vandaag besteld morgen in huis

BCC is één van de grootste winkelketens in Nederland die gespecialiseerd is in de verkoop van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf werd opgericht in 1945 in Amsterdam en het bedrijf heeft inmiddels meer dan 58 winkels verspreid over Nederland. BCC biedt een uitgebreid assortiment aan producten en heeft daarnaast ook de dienst voor “vandaag besteld morgen in huis“. Bij het bedrijf bestel je voor 23.59 om het product de volgende dag al in huis te hebben.

Beschrijving van de winkel

BCC is een winkelketen die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment aan producten op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Op de website van BCC vind je een overzichtelijke indeling van de verschillende categorieën, waaronder televisies, laptops, wasmachines, koelkasten en nog veel meer. Naast de online winkel heeft BCC ook fysieke winkels verspreid over Nederland. BCC heeft in totaal 58 winkels en deze zijn voornamelijk verspreid over grote steden.

Categorieën van producten

BCC biedt een breed scala aan producten aan, van televisies tot wasmachines en van laptops tot koelkasten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, maar biedt ook producten aan op het gebied van persoonlijke verzorging en wonen.

Vandaag besteld morgen in huis

BCC biedt een erg snelle leveringsservice aan, waarbij klanten hun bestelling de volgende dag al in huis kunnen hebben. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn en op werkdagen vóór 23:59 uur zijn besteld. Bij BCC kun je ook langsgaan bij de fysieke winkels waardoor je het product dezelfde dag ook nog in huis kunt hebben.

Conclusie

BCC is een van de grootste winkelketens in Nederland die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Naast hun brede assortiment en goede service biedt BCC ook een snelle leveringsservice aan waarbij klanten hun bestelling de volgende dag al in huis kunnen hebben. Voor een selectie van producten is het zelfs mogelijk om deze dezelfde dag nog te ontvangen. Hierbij kun je het product bestellen via de webwinkel en dan kun je selecteren dat je dit product wilt komen afhalen in de winkel. Hierbij ligt de bestelling al binnen een uur klaar voor de klant. Dit maakt BCC een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar snelheid en kwaliteit bij het online winkelen.

Heeft BCC vandaag besteld morgen in huis? Ja

BCC informatie

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: €0.
iDeal, Creditcard, PayPal, VVV cadeaubon