Bloompost vandaag besteld morgen in huis

bloompost logo

Bloompost – vandaag besteld, morgen in huis

Bloompost is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in het versturen van bloemen per post. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft sindsdien duizenden klanten tevreden gesteld met hun bloemen en planten. Bloompost biedt ook een “vandaag bestellen, morgen leveren”-service.

Over Bloompost

Bloompost is gespecialiseerd in een grote verscheidenheid aan bloemen en planten die kunnen worden verzonden. Het bedrijf gebruikt speciale technologie om de bloemen tijdens het transport vers en mooi te houden. Daarnaast biedt Bloompost diverse cadeaumogelijkheden, zoals persoonlijke kaartjes en vazen.

Producten

Bloompost biedt een breed assortiment aan bloemen en planten waaronder rozen, tulpen, zonnebloemen, kamerplanten en meer. Het bedrijf richt zich met name op hoogwaardige seizoensbloemen en -planten. Daarnaast biedt Bloompost diverse cadeaumogelijkheden.

Levering

Bloompost biedt snelle verzending zodat klanten hun bestelling de volgende dag in huis hebben. Dit geldt voor producten die op werkdagen voor 22.00 uur zijn besteld. Deze optie is echter beperkt tot enkele geselecteerde producten en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de locatie van de klant.

Samengevat

Bloompost is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in bloemen- en plantenverzending. Naast een ruim assortiment en goede service biedt Bloompost ook een snelle verzendservice waarbij klanten hun bestelling de volgende dag kunnen laten bezorgen. Dit maakt Bloompost een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle levering van kwaliteitsbloemen en -planten.

 

Heeft Bloompost vandaag besteld morgen in huis? Ja

Bloompost informatie

Voor 22:00 besteld = morgen in huis*
Verzenden: € 2.95