Expert vandaag besteld morgen in huis

 

expert logo

Expert – vandaag besteld morgen in huis

Expert is een Nederlandse winkelketen die gericht is in de verkoop van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf werd op 16 oktober in 1967 opgericht en heeft inmiddels meer dan 140 fysieke winkels verspreid over heel Nederland. Expert staat bekend om zijn persoonlijke service en uitstekende garantievoorwaarden, en biedt daarnaast ook de optie voor “vandaag besteld morgen in huis”. Doordat de Expert door heel het land zit kan de consument altijd een winkel vinden in de buurt waardoor de service die het bedrijf kan leveren erg persoonlijk is.

Beschrijving van de winkel

Expert is een winkelketen die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment aan elektronica producten op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf Expert richt zich hierbij voornamelijk op witgoed. Op de website van Expert vind je een overzichtelijke indeling van de verschillende categorieën, waaronder televisies, laptops, wasmachines, koelkasten en nog veel meer. Naast de online winkel heeft Expert ook fysieke winkels verspreid over Nederland.

Categorieën van producten

Expert biedt een breed scala aan producten aan, van televisies tot wasmachines en van laptops tot koelkasten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, maar biedt daarnaast ook producten aan op het gebied van persoonlijke verzorging en ook andere elektronica.

Vandaag besteld morgen in huis

Expert biedt een snelle leveringsservice aan, waarbij klanten hun bestelling de volgende dag al in huis kunnen hebben. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn en op werkdagen vóór 23:59 uur zijn besteld. Expert heeft daarnaast ook een optie voor om een product direct op te halen in een fysieke winkel. Hierbij kan gebeld worden naar een winkel en kan worden langsgegaan.

Conclusie

Expert is een winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten en bekend staat om zijn persoonlijke service en uitstekende garantievoorwaarden. Naast hun brede assortiment en goede service biedt Expert ook een snelle leveringsservice aan waarbij klanten hun bestelling de volgende dag al in huis kunnen hebben. Voor een selectie van producten is het zelfs mogelijk om deze dezelfde dag nog te ontvangen. Dit maakt Expert een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar snelheid en kwaliteit bij het online winkelen.

Heeft Expert vandaag besteld morgen in huis? Ja

Expert informatie

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: €4.95. Gratis vanaf: €25.
iDeal, Acceptgiro, Afterpay, Achteraf betalen, Creditcard, PayPal