Greetz vandaag besteld morgen in huis

Greetz logo

Greetz – Vandaag besteld morgen in huis

Greetz is een Nederlandse webwinkel die is gespecialiseerd in het versturen van persoonlijke wenskaarten en cadeaus. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft momenteel een uitgebreid productassortiment. Greetz biedt ook een “vandaag besteld morgen in huis” service.

Over Greetz

Greetz is een webshop gespecialiseerd in persoonlijke wenskaarten en cadeaus. Op de Greetz website vind je een duidelijke uitsplitsing van categorieën, waaronder verjaardagen, geboorten, huwelijken en meer. Daarnaast biedt Greetz geschenken aan zoals bloemen, ballonnen en chocolaatjes.

Het aanbod

Greetz biedt een breed assortiment aan wenskaarten, van verjaardagskaarten tot kerstkaarten, van geboortekaartjes tot uitnodigingen. Het bedrijf richt zich vooral op persoonlijke kaarten die klanten zelf kunnen ontwerpen en personaliseren. Naast wenskaarten heeft Greetz ook een groot assortiment aan cadeaus zoals bloemen, ballonnen en chocolaatjes.

Vandaag besteld, morgen verzonden

Greetz biedt zeer snelle verzending zodat klanten hun bestelling de volgende dag al in huis hebben. Dit geldt voor producten die op werkdagen voor 22.00 uur zijn besteld. Greetz heeft ook een optie “vandaag besteld is vandaag in huis”, waarbij klanten hun bestelling dezelfde dag nog in huis kunnen hebben. Deze optie is beschikbaar voor sommige producten en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de locatie van de ontvanger.

Samengevat

Greetz is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in het versturen van persoonlijke wenskaarten en cadeaus. Naast het ruime assortiment en de kwaliteitsservice biedt Greetz ook een snelle bezorgservice waarbij klanten hun bestelling de volgende dag in huis hebben. Bij sommige producten is het zelfs nog dezelfde dag in huis. Dit maakt Greetz een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar gepersonaliseerde kaarten en cadeaus die snel geleverd worden.

Heeft Greetz vandaag besteld morgen in huis? Ja

Greetz informatie

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzenden: €0.96 +.
iDeal, Klarna, Creditcard, PayPal