Zelftest corona vandaag besteld morgen in huis

Zelftest corona vandaag besteld morgen in huis hebben? Deze aanbieders hieronder leveren jouw corona zelftest de volgende dag al in huis! 

corona zelftest vandaag besteld morgen in huis
corona zelftest vandaag besteld morgen in huis
bol logo

Bol.com

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: €2.49. Gratis vanaf: €20.

Corona zelftest morgen in huis

Onze aanbieders kunnen Corona zelftesten altijd direct uit voorraad verzorgen. Het is niet verstandig om de deur uit te gaan als je corona klachten hebt en het is zeker aan te raden om eerst een corona zelftest te doen. Als je dit niet doet loop je het risico anderen te besmetten. Daarom kun je jezelf het beste testen op COVID-19. Corona zelftest voor 22:00 besteld is morgen al in huis bij Drogisterij.net. Zo weet je direct waar je aan toe bent zonder dat je naar de winkel hoeft om een ​​zelftest te kopen.

Gemakkelijk testen op corona

Onze Corona zelftesten zijn allemaal door het RIVM goedgekeurde zelftesten. Sneltesten uitgevoerd door derden in diverse teststraten in Nederland kunt u nu zelf thuis uitvoeren! De methode is echter bijna hetzelfde. Met het meegeleverde wattenstaafje kunt u een monster van de neuswand afnemen. Aan de hand van dit monster kun je snel zien of de uitslag van je coronatest positief of negatief is. Wij raden wel aan om bij een positieve zelftest alsnog een officiële PCR-test te doen bij de GGD.

Verschil PCR test en Corona zelftest 

Het grootste verschil tussen deze Corona-zelftest en de PCR Test is dat je de zelftest volledig zelf kunt uitvoeren. Aan de andere kant moeten sneltesten worden uitgevoerd door medisch opgeleid personeel. Het uitstrijkje van de sneltest gaat verder in de neusholte, waardoor de testresultaten over het algemeen iets betrouwbaarder zijn dan de zelftest.